07 червня 2015

У Севастополі на охорону лісів від пожеж виділено 12 млн рублів

07.06.2015, 13:01
http://uanews.crimea.ua/politics/2015/06/07/91623.html
На проведення протипожежних заходів на території лісового та мисливського господарства Севастополя з місцевого бюджету виділено 12 млн рублів.

Про це журналістам повідомив начальник Севлесохотнадзора Сергій Скоробреха.

За його словами, площа лісових і мисливських угідь, що перебувають у віданні Севлесохотнадзора, становить понад 34 тисяч гектарів. Контроль за нею здійснюють 35 інспекторів управління і 35 фахівців Державної пожежної інспекції.


З технічних засобів боротьби з вогнем Севлесохотнадзор має 7 спеціалізованими автомобілями та двома спеціальними модулями пожежогасіння.

За словами начальника Севлесохотнадзора, кошти на фінансування протипожежних заходів надійшли в повному обсязі. Найближчим часом технічна база відомства поповниться 250 ранцевими обприскувачами, що дасть можливість використовувати додаткові сили для боротьби з вогнем у разі виникнення масових лісових пожеж, а також забезпечити гасіння пожеж у важкодоступних місцях.

Заступник начальника Севлесохотнадзора Сергій Серветников зазначив, що в цьому році планується здійснити підготовку 26 кілометрів лісових доріг, з них 6 кілометрів вже готові до проходження пожежної техніки.

З початку року зведено близько 40 кілометрів протипожежних смуг, в першу чергу, біля населених пунктів, розчищено понад 17 кілометрів лісових просік і підготовлено 320 гектарів площі в місцях масового відпочинку громадян, повідомляє прес-служба Уряду Севастополя.

Джерело: http://news.allcrimea.net

0 коммент.:

Дописати коментар