03 червня 2015

Що цікавить громадськість в лісовому господарстві

Уважно читаючи Український лісовод, можна знайти раціональне зерно, але на жаль тільки в коментарях дописувачів. Сам головний редактор сайту мабуть готується чи до виставки електромобілів (3 червня), чи до виставки Агро-2015 (3-6 червня), або просто відпочиває. Наводжу одне із звернень із сайту УЛ

Пану Остапу та Листопаду !
Надіслав Алекса Довго 03/06/2015.

Для чого Вами було створено ініціативу з поштою anticorruption? Багато людей повірили і надсилали інформацію... надавали пропозиції... Але основним в усьому цьому була довіра. Довіра до вашої політичної сили і довіра особисто до Вас.З плином часу все змініюється. Довіра по трошки зникає.

Дайте відповідь на декілька питань ( думаю це цікавить багатьох):




  1. Чи є Ковальчук О.П. представником Самопомічі?
  2. Чому по цей час не призначено заступників ( професіоналів з профільними освітами)?
  3. Чому вже 2 тижні як призначено нового голову агентства, але по цей день не здійснено жодних якісних кадрових змін в структурі Держлісагентсва?
  4. Чому по цей день не звільнено керівника найбільш скандального струтурного підрозділу агентства Укрлісконсалтинга? Не реорганізовано або взагалі не ліквідовано це утворення?


P.S. Можливо ініціатива з anticorruption було просто можливістю прийти і очолити всі схеми Сівця? Можливо Ви пане Остап наполягаєте на кадрових змінах в тому ж консалтингу чи наприклад Житомирському чи Львівському ОУЛМГ, та боротьбі з схемами, але Вас не чують, можливо всі колишні Свободівці які очолили схеми Сівця в лісовому господарстві вже отримали партійні квитки самопомічі?

Прошу надайте вичерпну та достовірну відповідь по вищезазначеним питанням, це цікавить дуже багатьох. І тоді, можливо, все ж таки довіра працівників галузі, тобто ваших виборців повернеться.Дякую за увагу.

http://www.lesovod.org.ua/node/24812#comment-9148
------

Виникає питання, чому особисто не звернутися до Голови Агентства? Ні, це не я пропоную, це логічний висновок із наведеного.

0 коммент.:

Дописати коментар