21 червня 2015

З машини лісу третина придатна для роботи, все інше – дрова

Організація роботи – хаотична, – волонтер-будівельник Юрій Федоровский про оборонні споруди на Донеччині // п'ятниця, 19 червня, 2015 13:38

Волонтер з Калуша, який зголосився в складі будівельної бригади від Івано-Франківської ОДА будувати оборонні споруди для українського війська в Донецькій області, відчуває сором за те, як все робилося.












Про це калушанин Юрій Федоровский написав на своїй сторінці у Фейсбук.



Волонтер-будівельник розповів про особливі умови будівництва, як укріплення зводили під канонаду.

"14 чоловік кинули довбати хід в камінно-глинистому ґрунті вручну – за день роботи пройшли 2 метри з 5, трактору ця робота на 15 хв. За 10 днів роботи під сонцем – двоє з тепловим ударом, температура повітря під 40, обідом нас не забезпечували. Брали консерви – частина псувалась, частину їли, результат – в 3 ночі був ажіотаж біля туалету два рази. І це все на фоні постійної канонади. Найцікавіше було, коли нас обстріляв ворожий танк прямою наводкою, три снаряди перелетіли нас і взірвались метрів за 400", – описав він.

Волонтер зізнався, що йому соромно за зведені укріплення.




Загалом 400 будівельників з Івано-Франківщини впродовж травня та червня задіяні у зведенні оборонних споруд в Донецькій області.

http://kurs.if.ua/news/z_mashyny_lisu_tretyna_bula_prydatna_dlya_roboty_vse_inshedrova_organizatsiya_roboty__haotychna__kalushanyn_yuriy_fedorovskyy_pro_te_yak_zvodyatsya_oboronni_sporudy_na_donechchyni_21032.html

0 коммент.:

Дописати коментар