06 червня 2015

ICTV покаже спецвипуск програми «Дістало!» з реакцією влади на резонансні репортажі

05.06.2015 18:45

У понеділок, 8 червня, телеканал ICTV покаже спеціальний випуск програми «Дістало!» з повтором резонансних репортажів та реакцією на них влади і компетентних органів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

У спецвипуску будуть показані п'ять резонансних сюжетів, доповнених, перевірених та оновлених. «Якщо на них була реакція, програма покаже її. Якщо ні - розкаже, чому компетентні органи так і не відреагували на матеріал», - анонсує прес-служба.



«Гасло нашого випуску: "Повторюємо двічі", - каже ведучий програми «Дістало!» Віталій Ковач. - Ми провели багато серйозних розслідувань, встановили конкретні факти корупції, зловживань, бездіяльності. І вимагаємо від компетентних органів і відомств реакції, оскільки поки що її немає. Приміром, ми встановили факт вирубки лісів у заповіднику "Залісся". Відправили матеріали у прокуратуру, але для того, щоб встановити факт законності вирубки, потрібна екологічна експертиза. Її тільки почали робити. І це лише один із наших резонансних сюжетів».

«Хочемо нагадати чиновникам: ми про все пам'ятаємо і ставимо питання руба. Ми не залишимо вас у спокої і змусимо реагувати на все те, що дістало українців», - додав пан Ковач.

Спецвипуск вийде в ефір о 17:45.

Нагадаємо, що програма журналістських розслідувань «Дістало!» виходить в ефір уже більше року.

0 коммент.:

Дописати коментар