26 червня 2015

Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук: Галузь реформуватиметься

26.06.2015 | 17:31
ПРЕС-СЛУЖБА ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ

Реформу лісової галузі та питання поставок деревини в зону проведення антитерористичної операції було обговорено 26 червня під час розширеного засідання колегії Держлісагентства за участю Міністра аграрної політики та продовольства Олексія Павленка та Голови Державного агентства лісових ресурсів України Олександра Ковальчука.

Міністр аграрної політики та продовольства наголосив на необхідності реформування лісової галузі, а також висловив свою підтримку щодо здійснених Держлісагентством перших кроків у цьому напрямку.

Також Олексій Павленко подякував усім працівника галузі, які беруть участь у забезпеченні обороноздатності держави і зазначив: «Роль лісового господарства в даному напрямку є дуже важливою та вагомою».

У свою чергу Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук заявив, що першочерговим і стратегічним завданням Держлісагентства на сьогодні є реформування та удосконалення лісогосподарської діяльності.

Він запевнив, що така робота буде здійснена на принципах збалансованого розвитку та невиснажливого лісокористування. За його словами, «потрібно забезпечити конкурентоздатність та інноваційний розвиток галузі».

Крім того, учасниками колегії було представлено пілотний проект системи електронних держзакупівель, а також проект організації он-лайн торгівлі необробленою деревиною та продукцією переробки.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/printable_article?art_id=248283032



0 коммент.:

Дописати коментар