27 лютого 2016

З 1 травня лісу Великої Ялти в будуть закриті для відвідувань



27 лютого, 10:00

Заборона на відвідування лісів буде діяти до 1 жовтня

Глава адміністрації міста Ялти Андрій Ростенко підписав постанову "Про підготовку населених пунктів муніципального освіти міської округ Ялта Республіки Крим до пожежонебезпечного сезону 2016 року", згідно з яким в Ялтинському регіоні з 1 травня по 1 жовтня оголошено пожежонебезпечний період.

На період пожежонебезпечного сезону в Ялтинському регіоні документ забороняє спалювання сміття та сухої трави і постановляє вести цілодобове чергування автомобілів з достатнім запасом води для гасіння пожеж.

При цьому користувачам земельних ділянок, розташованих в зоні лісових насаджень та лісового фонду, необхідно забезпечити виконання заходів щодо приведення територій у відповідність до вимог Правил протипожежного режиму в Російській Федерації.

Крім цього ГБУ РК "Ялтинський гірсько-лісовий природний заповідник", згідно з постановою, необхідно створити протипожежні перешкоди (опашка лісових масивів і створення мінералізованих смуг) на всій протяжності кордонів населених пунктів з лісовими масивами заповідника. Також підприємству слід привести в належний стан джерела протипожежного водопостачання на своїй території і створити запас первинних засобів пожежогасіння і протипожежного інвентарю. Крім цього в заповіднику необхідно забезпечити очистку автошляхів від сухої трави, гілок і легкозаймистих предметів, передає відділ інформаційного забезпечення адміністрації міста Ялти.

Раніше ЮгЯлта вже повідомляв, що літо в лісах Криму буде пожежонебезпечним.

http://ugyalta.com/news/v_bolshoj_yalte_obyavlen_pozharoopasnyj_period/

0 коммент.:

Дописати коментар