21 лютого 2016

Берегометський лісгосп утримує 400 кілометрів лісових доріг



Прокладання лісових шляхів полегшує лісовідтворення // vidido.ua

Прокладання лісових шляхів полегшує лісовідтворення та охорону лісового і мисливського фонду. А в умовах розвитку гірського лісового туризму дорогами лісогосподарського призначення можна дістатись до найцікавіших пам’яток лісових угідь Вижницького району.

- Густота доріг у Берегометському лісомисливському господарстві становить 12,5 км на 1000 га лісового фонду. Це – один із з найвищих показників в лісовій галузі Чернівецької області. При наявності близько 400 км шляхів підприємство щорічно за власні кошти будує нові та капітально ремонтує існуючі дороги, - каже начальник дорожньо-ремонтної будівельної дільниці ДП «Берегометське ЛМГ» Руслан Максимчук.
У Чернівецькій області виростили понад 600 гектарів лісу

У лісгоспі звітують, аби покращити господарську діяльність тут у 2010-2015 роках збудували і здали в експлуатацію 34,87 км та відновили 91 км наявних доріг. Окрім цього, звели 39 мостів загальною довжиною 350 м та 510 м підпірних стінок. Про це повідомляють у прес-службі ЧОУЛМГ.

Щорічно на будівництво, відновлення та утримання лісових автомобільних доріг ДП «Берегометське ЛМГ» витрачає близько 5 мільйонів гривень.

Одним з головних досягнень на підприємстві називають будівництво у Чемернарському лісництві дерев’яного моста. Ця споруда є однією з найвищих серед дерев’яних лісових мостів у Європі.

Новини Чернівців   11:40 (21.02.2016)

http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/beregomets_kii_lisgosp_utrimue_400_kilometriv_lisovih_dorig/

0 коммент.:

Дописати коментар