26 листопада 2017

За чотирма статтями Кримінального кодексу судитимуть лісників із Вінниччини

Службові особи обласного комунального лісогосподарського підприємства понесуть відповідальність перед законом. Їх звинувачують за чотирма статтями ККУ.



Працівники підприємства зловживали службовим становищем, підробили документи, організували незаконну порубку лісу та подальшу розтрату вирубаної лісопродукції.

— У ході досудового розслідування встановлено, що службовими особами, у тому числі одним з керівників вказаного підприємства, в інтересах третіх осіб, видано офіційний дозвільний документ з ознаками підробки – лісорубний квиток, на підставі якого здійснено незаконну порубку дерев, чим заподіяно шкоду на суму 1 мільйон 423 тисяч гривень. 

При цьому, керівництвом лісогосподарського підприємства не вжито заходів для збереження (обліку) вирубаної комерційної деревини, що дало можливість третім особам використати її для власних потреб у виробничій діяльності, — зазначають у прес-службі прокуратури області.

Відносно вказаних осіб скеровано до суду обвинувальний акт за частиною 2 статті 364, статті 246, частиною 2 статті 366 та частиною 2 статті 191 КК України.



0 коммент.:

Дописати коментар