19 вересня 2018

Лісівники Хмельниччини мають чим пишатися: здобутки представили на «Агро-Поділля-2018»

Як відомо, лісова промисловість сьогодні в Україні є провідною. Вони не лише дбають про насадження; це галузь зі стабільним прибутком для держави та великі підприємства , які надають робочі місця із гідною заробітною платою українцям.

Державні лісогосподарські підприємства, зокрема і Хмельницької області, є ініціаторами багатьох новацій. Працюючи в умовах, коли обмежуються можливості використання деревних ресурсів, на підприємствах вишукують додаткові резерви виробництва.

Для сумлінних працівників лісівники зводять будинки, й буквально нещодавно 4 родини отримали ключі від уже своїх просторих квартир. Головні досягнення лісівники мали змогу продемонструвати на загал. На виставці «Агро-Поділля-2018», що відбувалася вихідними, там отримали найбільший павільйон з усіх можливих.

З огляду на продуктивність господарств та масштаби продемонстрованої продукції, лісівники довели, що усі звинувачення, які сипалися у бік галузі, є безпідставними. Висловивши свою підтримку, роботу працівників лісу оцінили й очільники області.

Як розповів нам начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, на сьогодні одним із напрямків, які активно розвиваються у лісовій сфері – є побічне користування.

У великому павільйоні кожне підприємство окремо мало змогу показати, що ж напрацювали за останній рік. Похизувалися й тим, що продукція користується попитом і далеко за межами рідної землі.

Ще одним досягненням господарства за 2017-й є інтернет-магазин, де представлена уся продукція, яку виробляють.

На останок, у честь дня Лісівника, винуватців свята вирішили потішити ще й особливим милозвучним подарунком. Відтепер працівники лісу будуть мати й власний гімн.

Піклуватись про природу та берегти ліс – такі заклики чуємо часто. Проте, на правду, зусиль до цього докладаємо не багато, тому за завзяту роботу варто частіше дякувати тим, хто дбає про це щодня. Як кажуть самі – це не робота, це спосіб життя.



0 коммент.:

Дописати коментар