19 вересня 2018

Гайсинські лісівники достойно представили на фестивалі роботу рідного лісгоспу!

Гайсинські лісівники цікаво та різносторонньо представили роботу свого держпідприємства на першому обласному лісівничо-просвітницькому фестивалі «Пізнай ліс»!

Незабутнє дійство відбулося у Вінниці 15 вересня. Організатори свята – Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства, держпідприємства лісового господарства Вінниччини поставили мету: познайомити вінничан з лісами області, з благородною працею лісівників. Презентували свою діяльність усі 11 держлісгоспів області. Насіннєва справа, вирощування посадкового матеріалу, побічне користування лісовими ресурсами, просвітницька діяльність лісгоспів, мисливське господарство, деревообробка – усе це сфери діяльності держпідприємств лісового господарства області. Гості фестивалю змогли переконатися на свої очі, наскільки лісове господарство Вінниччини є багатогранною і ефективною галуззю. 

За багаторічну сумлінну працю, досягнення високих показників із примноження та збереження лісів Вінниччини, особистий внесок у розвиток і підвищення продуктивності лісогосподарського виробництва нагороди отримали і співробітники ДП «Гайсинський лісгосп». Почесну грамоту Держагентства лісових ресурсів України отримав Петро Анатолійович Семененко, старший майстер деревообробної дільниці, Подяку Голови ДАЛРУ - Микола Миколайович Щур, головний інженер, Почесні грамоти облдержадміністрації - Роман Андрійович Базилюк, помічник лісничого Ладижинського лісництва, Андрій Васильович Швець, лісничий Басаличівського лісництва, Почесну грамоту Вінницького ОУЛМГ - Роман Петрович Семененко, лісничий Ладижинського лісництва, подяку Вінницького ОУЛМГ - Петро Олександрович Латюк, лісничий Гайсинського лісництва, почесну грамоту Товариства лісівників України - Анатолій Петрович Кошельник, інженер лісового господарства. 

Концертна частина фестивалю складалася із виступів творчих учасників учнівських лісництв держпідприємств області. На сьогодні їх є 46! Із Гайсинським лісгоспом приїхали на фестиваль підопічні Гайсинського лісництва - учнівське лісництво «Паросток» школи №4 м. Гайсин (директор школи – І.В. Сташко, педагог-наставник – Г.Ю. Мигидюк). Це учнівське лісництво знамените тим, що у 2017 році вперше за всю історію діяльності учнівських лісництв Вінниччини вони привезли в область із Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв перше місце! Це був очікуваний результат спільної роботи вихованців школи, педагогів, батьків, лісівників ДП «Гайсинський лісгосп». Гайсинські лісівники опікуються і учнівським лісництвом «Діброва» Ладижинського НВК №1 (директор Г.В. Конопелько). Для успішної роботи юних лісівників гайсинські лісівники створили лісівничі еколого-просвітницькі центри в Гайсинському та Басаличівському лісництвах. А на фестивалі дітки цікаво, змістовно та доступно презентували діяльність свого учнівського лісництва – за «зупинками» можна було коротко ознайомитись, що собою представляє такий спільний проект лісівників, педагогів і дітей. 

Гайсинські лісівники з упевненістю можуть гордитися якістю вирощуваного посадкового матеріалу. На фестивалі були представлені зразки різних декоративних порід, саджанці із закритою кореневою системою, адже на сьогодні це дуже перспективний напрямок. 

Звісно, один виставковий намет не може за один день розказати все про ліс і лісівників. Але гайсинчани постарались на славу! Керівництво ДП «Гайсинський лісгосп» дякує всім причетним до підготовки виставкової палатки, педагогам, дітям за спільну роботу. Особливо дякує за підготовку до проведення фестивалю Оксані Петрівні Юрченко та Анатолію Петровичу Кошельнику! Прес-служба Вінницького ОУЛМГ 


Середа, 19 вересня 2018, 13:20 

www.gaysin-rda.gov.ua

0 коммент.:

Дописати коментар