11 вересня 2018

Лісівники передали допомогу воїнам на Схід (ОНОВЛЕНО)



Допомогу військовим на Схід відправили буковинські волонтери. З початку року туди вони їздили понад 30 разів. Цього разу доправлять буковинським військовим продукти, які зібрали працівники Чернівецького лісгоспу.



20 мішків картоплі, крупи, вермішель, домашні закрутки, а ще 25 ящиків яблук та груш повезуть на Схід. Загалом понад півтори тони продуктів.

“Збирали колективи усіх лісництв і два лісопункти. Всі збирали з дому приносили домашнє, аби відчули що це домашні продукти. Вода, яблука, груші та консервація. Сьогодні ще довозили”, – Іван Коркоза, голова профкому ДП “Чернівецький лісгосп».

Вже тридцятий раз з початку року повезе допомогу бійцям на передову волонтер Василь Назарко.

“Ця допомога буде в Авдіївці, Шахта Бутівка і можливо Промка. Також буде у Троїцькому, Попасному і Кримському. А хлопцям потрібно, я наголошував,- це скоби, цвяхи, сокири, лопати, безнозопили, маскувальні сітки. Хлопці хочуть щоб до них їхали, зараз дуже мало волонтерів їздять уже”,- Василь Назарко, волонтер.



“До цього ще буде довантажена допомога гімназії №2, яка на день знань зібрала 15 ящиків канцтоварів і засобів гігієни. Це все поїде на Схід. Крім цього, буде заїзд в село Кримське, де дітки, які до нас раніше приїздили, вони чекають. Трохи картоплі, каш, крупів і яблук ми передамо діткам”,-Володимир Дорош, волонтер.

Завтра волонтери довантажать машину у Кіцмані. Місцеві мешканці зібрали дитячий одяг. До четверга планують відвезти допомогу на передову.



Автор: Дмитро Заня

0 коммент.:

Дописати коментар