31 серпня 2019

Інформування про лісові пожежі громадянам у дорожньому русі

З метою запобігання лісовим пожежам у рамках боротьби з лісовими пожежами у 2019 році, Анталійська регіональна дирекція лісу та Управління безпеки провінції Анталії спільно інформували громадян у дорожньому русі з метою підвищення безпеки до лісових пожеж.

Анталія - ​​Денізлі, шосе, місцевість Небілер, пункт контролю руху в інформаційній роботі, в першу чергу, регіональний директор лісу Анталії Ведат Дікічі, керівник відділення лісової пожежної справи Мустафа Сонґюр, керівник відділу зв'язків з громадськістю та зовнішніх зв'язків Айдоган Туреді, начальник управління лісового господарства Досемеалті Мехмет Деміркол, охорона лісів Участь взяли офіцери та працівники лісового господарства та провінції Анталії.

Наш регіональний менеджер Ведат Дікічі, який дав пояснення громадянам в інформаційному дослідженні, назвав ці безкоштовні лісові пожежні лінії ALO 177 або НЕВІДОМНІ 112, якщо вони не кидають свої палаючі сигарети на узбіччі дороги, поки вони знаходяться на дорозі і не бачать вогню чи диму. повідомили.

Потім інформаційний листівку, підготовлену для підвищення чутливості до трав’яного чаю та лісових пожеж, підготовлену Головним управлінням лісового господарства.

Захід триватиме регулярно у всіх районах Анталії.



0 коммент.:

Дописати коментар