30 грудня 2015

Сьогодні Кабмін затвердить концепцію держпрограми розвитку агросектору економіки до 2020 року

Кабінет Міністрів на засіданні в середу має намір затвердити концепцію державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки до 2020 року і фінансовий план найбільшого виробника турбінного обладнання заводу "Турбоатом" на 2016 рік.

Про це йдеться в порядку денному засідання, розміщеному на сайті уряду, інформує Цензор.НЕТ з посиланням на Українські новини.


Відповідні проекти розпоряджень на засіданні Кабміну представлять міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко і голова Фонду державного майна Ігор Білоус.

Кабмін планує схвалити стратегію розвитку системи запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення на період до 2020 року.

Також уряд має намір затвердити базовий норматив відрахування частки прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності в 2015 році господарських товариств, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави.

Читайте також: Завтра відбудеться останнє в цьому році засідання Кабміну

Також Кабмін має намір встановити порядок підтвердження статусу громадян, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції, з метою застосування пільги з оподаткування військовим збором.

Уряд має намір затвердити ліцензійні умови здійснення освітньої діяльності навчальних закладів.

Крім того, планується розглянути питання підписання меморандуму про взаєморозуміння з Великобританією щодо співробітництва у сфері оборони та угоди з урядом Андорри про обмін інформацією з податкових питань.

Уряд має намір затвердити технічний регламент безпеки рухомого складу залізничного транспорту.

Також Кабмін планує внести зміни до статуту публічного акціонерного товариства "Аграрний фонд".

 Крім того, уряд має намір розглянути передачу державного підприємства "Дніпропетровська дирекція будівництва метрополітену" у власність територіальної громади Дніпропетровська.

 Кабмін планує затвердити реорганізацію територіальних органів Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.

 Традиційно Кабмін розгляне кадрові питання, які представить міністр Кабінету Міністрів Ганна Онищенко.

 Початок засідання уряду заплановано на 14:00.
Джерело: http://censor.net.ua/n367359

0 коммент.:

Дописати коментар