10 грудня 2015

Подаруйте коханим дерево в лісі

Posted on 10 December 2015  
Наближаються такі улюблені українцями новорічні свята, а Ви ще не визначилися з подарунком для Ваших рідних та близьких? І хочеться щось оригінальне, світле, емоційне! Щоб сподобалося та запам’яталося!

Всесвітній фонд природи WWF в Україні підготував для Вас саме такий подарунок! Подаруйте коханим живе дерево в природі! Знаєте, як раніше зірку на небі дарували? Тільки дерево буде рости не в далекому кутку Галактики, а на нашій рідній Україні.


Зробіть внесок від 150 гривень, і ми посадимо за Вас дерево в парку, заповіднику чи місті. Ви отримаєте сертифікат на ім’я коханої людини, що засвідчуватиме висаджене на її честь дерево. Сертифікат може бути електронним чи друкованим на переробленому папері, щоб не шкодити деревам.

Весною, коли природа прокинеться, ми висадимо стільки дерев, скільки отримаємо внесків. Місце, час та породи дерев будуть визначені ближче до події з урахуванням всіх природоохоронних критеріїв.

Якщо Ви визначилися, на сторінці проекту GreenHouse на Спільнокошті оберіть відповідний подарунок, зробіть внесок від 150 гривень, залиште свій мейл та чекайте – ми зв’яжемося з Вами протягом одного-двох днів та узгодимо деталі отримання сертифікату. Надлишок грошей, що залишиться після висадки дерев, піде на інший гарний соціальний проект – побудову інтерактивного центру екологічної освіти для всіх українців.

Допоможіть природі нашої країни та зробіть приємний подарунок своїм близьким!
http://wwf.panda.org/uk/?258110

0 коммент.:

Дописати коментар