16 грудня 2015

Дерево на вагу золота (ВІДЕО)

Дерево на вагу золота – у Полтавському районі активізувалися лісові браконьєри. Останні промишляють незаконною вирубкою дубів та ясенів. Днями правоохоронці задокументували діяльність групи лісорубів, які працювали між залізничними станціями «Супрунівка – Гожули». Яке покарання очікує на порушників, дивіться у наступному сюжеті.



До правоохоронців Полтавщини почали надходити повідомлення від мешканців сіл та районних центрів з проханням врятувати дерева. За їхніми словами, невідомі масово вирубують дуби, що ростуть у прилеглих до населених пунктів лісах.

/Руслан Бірюков, заступник начальника ГУ НП в Полтавській області
Нами була проаналізована вся інформація, також інформація попередніх періодів з приводу вирубки лісових масивів, і було прийнято рішення про початок операції на території Полтавської області з попередження незаконної порубки лісів/

Так лише вздовж залізничного полотна на перегоні між станціями «Супрунівка – Гожули» лісові браконьєри знищили 32 дерева породи дуб та ясень. Загалом наразі поліція задокументувала 3 факти незаконної вирубки лісу у Полтавській області. Деревину зловмисники зазвичай відправляли до лісопереробних підприємств.

/Руслан Бірюков, заступник начальника ГУ НП в Полтавській області
Ми хочемо попередити усіх, хто незаконно купує дерево і використовує у своєму виробництві. Ви є виробниками товару, але ви будете відповідати за те, що ви співучасники у незаконній порубці лісу та скуповували крадене у держави майно/

Для незаконних лісорубів у законодавстві передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією незаконно добутого.

http://misto-tv.poltava.ua/news/novini/derevo-na-vagu-zolota.html

0 коммент.:

Дописати коментар