08 грудня 2015

Олексій Павленко наказав покарати винних у незаконній вирубці львівського лісу

Олексій Павленко дав доручення Голові Держлісагентства вжити дисциплінарних заходів за незаконну вирубку лісів на Львівщині. Цією інформацією Міністр аграрної політики та продовольства України поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Відносно керівництва Львівського облуправління лісового та мисливського господарства, а також ДП «Славське лісове господарство» будуть прийняті негайні кадрові та дисциплінарні рішення. Дав доручення про прийняття таких невідкладних заходів Голові Держлісагентства Олександру Ковальчуку за результатами інспекції Славського лісгоспу.


Результати перевірки, проведеної напередодні, виявили факти необдуманої вирубки лісів, завдає величезної шкоди економіці держави, і загрожує екологічній безпеці України.

Крім того доручив Олександру Ковальчуку направити звернення в правоохоронні органи з перевірки законності проведення вирубки лісових насаджень в Львівській області, у тому числі отримання необхідних дозвільних документів на вирубування лісу.

2 коментарі:

  1. Министру и Председателю трудно понять простые истины:
    Надіслав popkov 08/12/2015.

    1. Объективная проверка скорее всего не выявит нарушений при назначении и выполнении рубок, которые минимум на 90% выполнены в соответствии с законодательством;

    2. О том, что законодательство регулирующее рубку антинаучное и по своему воздействию на лесные экосистему губительное я твержу Гослесагентсву уже седьмой год. Авторы дейстующих нормативов, занимающие "господствующие высоты" в отрасли и отраслевой науке с этим категорически не согласны. Оно и понятно.

    3. Даже те не многие изменения, которые были внесены в ущербные нормативы не работают, так как Минагрополитики полность завалило работу над лесным законодательством.

    Кого и насколько строго Министр будет карать? Опыт показывает, что себя больно не укусишь. Разбираться с проблемой по сути ни в Министерстве, ни в Гослесагентстве некому... Выход один - найти стрелочника...

    Закончу на оптимистичной ноте : "Как хорошо, что я вовремя уволился из этой дебильной СИСТЕМЫ".

    ВідповістиВидалити
  2. Почну з песимістичної ноти - Ви в цій системі залишилися. В системі вічних опозиціонерів лісової галузі. В системі тих, хто нічого не зробив для лісового господарства. В системі шакалів Табаки, прихвостеней Шерхана, які тільки і очікують, щоб крикнути: "Акела промахнувся". Да і не самі Ви пішли, кажуть, з галузі, а після перевірки Вашої діяльності...

    ВідповістиВидалити