10 грудня 2015

Буковинські лісники врятували ведмежа, яке гинуло від голоду

15:30  10.12.2015p.
Ведмежатку Славці — сім місяців. Чотири місяці тому тваринку знайшли в лісі у Селятині на Путильщині худенькою та самотньою.

Славку поселили у місцевому звіринці. Вона мешкає одна, та у вольєрі, що недалеко, живуть і дорослі ведмеді Маша та Антоша, з якими Славка може спілкуватися.

Улюблене заняття ведмежатка — пустощі.


- Вона дереться сіткою вольєра, перекочується на бік, - розповідає про ведмежатко доглядальниця звіринця Марічка Кисельова. - Все робить для того, щоби привернути до себе увагу.

Ведмежатко Славка товстенька, а коричневий колір шерстки прикрашає біла смужечка на шиї, що неначе поясочок. Її дуже люблять усі відвідувачі звіринця.

- Славка звикла до людей, не боїться шуму машин, - каже Марічка Кисельова. - При будь-якій нагоді випрошує в людей хлібчик, вівсяне печиво чи яблучка. Це її улюблені смаколики.

Проте характер у тваринки, як кажуть працівники звіринця, норовливий: Славка часто бурчить, а на обід полюбляє їсти лише свіжу рибку.

http://bukpravda.cv.ua/news/oblast/item/29008-буковинські-лісники-врятували-ведмежа-яке-гинуло-від-голоду.html#.VmmYZMZ1bTo


0 коммент.:

Дописати коментар