08 грудня 2015

Голова Держлісагентства приїхав вгамовувати пристрасті у Рівному (фото)

08.12.2015, 15:21

Голова Держлісагентства України Олександр Ковальчук приїхав до Рівного, аби поспілкуватися з громадою, яка збурилася проти начальника рівненського управління лісового господарства Володимира Грицайчука та голови Федерації профспілок області Миколи Шершуна.



У РІВНОМУ В СМІТТЄВОМУ БАКУ ХОЧУТЬ ЛЮСТРУВАТИ ЧИНОВНИКА (ФОТО)

Активісти сьогодні навідалися до кабінету пана Грицайчука. Коли його там не застали, пішли до Рівненської облдержадміністрації. За їхніми словами, Грицайчук та Шершун організували сімейний підряд та діяли в інтересах екс-регіоналів:  - Грицайчук та Шершун - родичі. Вони керують лісництвами Рівненщини ще з часів Януковича. І їх ніхто не звільняє, - каже Мітюхін.

Перший заступник голови ОДА вимагав від пікетувальників конкретного фактажу, і тоді, мовляв, буде проведена перевірка.



Поспілкувавшись з Юрієм Приварським та зачитавши йому звернення, пікетувальники пішли геть.  ДІЙШЛИ ДО ВЛАДИ ЧЕРЕЗ МАЙДАН, - У РІВНОМУ ВИМАГАЮТЬ ЗВІЛЬНЕННЯ ГРИЦАЙЧУКА (ФОТО)

У РІВНОМУ АКТИВІСТИ ПРИГРОЗИЛИ ЧУГУННІКОВУ ТА ПРИВАРСЬКОМУ

Однак, у коридорах облдержадміністрації вони зустріли Миколу Шершуна. Вивели його на вулицю, повалили на землю. Після цього влаштували йому народну люстрацію, кинувши у сміттєвий бак.

У РІВНОМУ ШЕРШУНА ВИКИНУЛИ У СМІТТЄВИЙ БАК (ВІДЕО)


На місце події виїхав керівник полції Рівненщини Сергій Максимов. Він повідомив, що за цим фактом буде відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України.



Група активістів на чолі з керівником Української народної самооборони Андрієм Мітюхіним та разом з депутатом Рівненської облради від "Радикальної партії" Олександром Васильєвим знову пішли до управління лісового господарства.




 Перед приміщенням поставили сміттєвий бак. Але розмову вели спокійно. Олександр Ковальчук закликав присутніх брати участь у контролі над роботою чиновників.



Ковальчук застеріг, якщо активісти будуть використовувати свої можливості для приватних цілей, тоді реакція буде відповідною.

- Багато активістів зараз ладні щось робити за гроші, лобіюючи чиїсь інтереси,  - зазначив посадовець.

Представники громадських організацій з ним погодилися та сказали, що сьогоднішню акцію їм ніхто не замовляв.



Справа на фото Олександр Васильєв

Ковальчук також навів успішний приклад Латвії, яка за його словами, набагато ефективніше використовує лісові ресурси, маючи в кілька разів меншу площу.

- Хтось зрозумів про що він говорив? Це психологічна маніпуляція, - казав дехто з присутніх.



Насамкінець Олександр Ковальчук пообіцяв рівнянам розібратися з кадровими рішеннями та направився наверх до кабінету Володимира Грицайчука.

 Денис ГРИЩУК
http://charivne.info/rivne-news/posadovets-pryyikhav-vhamovuvaty-prystrasti-u-rivnomu-foto

У Рівному в смітник кинули Миколу Шершуна [ВІДЕО]

http://rivne1.tv/Info/?id=57720


 Голову федерації профспілок Рівненщини та колишнього народного депутата кількох скликань активісти вивели з приміщення Рівненської облдержадміністрації та просто під стінами адмінбудівлі викинули в сміттєвий бак. При цьому Миколу Шершуна били ногами і руками.

 Ось так активісти кількох організацій люстрували Миколу Шершуна. Кажуть - усе через ліси Рівненщини. А точніше - лісове господарство, яке вже дуже довгий час не можуть очолити достойні, на їх думку, люди. Мовляв Микола Шершун лобіює в Києві призначення тільки своїх людей на посади керівників лісових господарств області.


 Перед сміттєвою люстрацією Миколу Шершуна активісти запросили на зустріч. Проте розмова не залагодилась.

Далі продовжили вже на вулиці.

Микола Шершун вже після всіх подій каже, не розуміє за що з ним так вчинили. Переконує, найстрашніше те, що люди між собою так і не навчились домовлятися і просто слухати один одного.



Ситуацію вже прокоментував головний поліцейський області. Сергій Максимов запевнив, що всі особи, які брали участь у незаконних діях будуть покарані згідно з чинним законодавством.

Зараз Микола Шершун знаходиться в Рівненські міській лікарні. Конкретної інформації про стан здоров'я колишнього народного депутата поки немає. Як повідомив сам потерпілий він поки проходить обстеження.
Олександр Туз. Ельдар Магомедов

0 коммент.:

Дописати коментар