20 грудня 2015

Валерія Мургу представлено керівником управління лісового та мисливського господарства

Голова Держлісагентства України Олександр Ковальчук відвідав з робочим візитом Закарпаття, під час якого офіційно представив начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мургу, який протягом двох останніх місяців виконував обов’язки керівника лісової галузі краю.

Також у рамках візиту Олександр Ковальчук зустрівся з керівниками облдержадміністрації та облради Закарпаття, директорами державних підприємств та колективом Закарпатського ОУМЛГ.

У ході розмови він зупинився на важливих питаннях, пов’язаних з реформуванням лісової галузі, запевнивши, що майбутня реформа не передбачає звільнення професійних кадрів. Галузь повинна бути ефективною та конкурентоспроможною.

Окремо Голова Держлісагентства відповів на запитання лісогосподарників та звернув увагу на активізацію комунікацій з громадськістю, підкресливши, що суспільство потребує об'єктивної інформації про діяльність галузі, проблеми та шляхи їх вирішення, про повсякденну працю лісівників, які забезпечують, перш за все, екологічну стабільність держави.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
http://strichka.com/item/37405886

0 коммент.:

Дописати коментар