26 квітня 2016

Бухгалтера лісгоспу підозрюють у незаконному заволодінні приблизно 600 мільйонів


В результаті проведення оперативно-перевірочних заходів співробітниками підрозділів ДСБЕЗ УВС Мінського облвиконкому і Березинського РВВС стосовно бухгалтера Березинського лісгоспу Мінської області порушено кримінальну справу.

Як повідомляє УВС Міноблвиконкомі, жінку підозрюють у незаконному заволодінні продукцією і грошовими коштами підприємства.

За інформацією управління ДСБЕЗ УВС Мінського облвиконкому, є всі підстави підозрювати, що свою незаконну діяльність бухгалтер лісгоспу вела протягом більше двох років, використавши дві схеми.

За однією з них, продукція лісгоспу документально оформлялася на підставних осіб, після чого лісоматеріали присвоювалися і реалізовувалися з власною вигодою. Суть другої схеми полягала в істотному заниженні вартості реалізованої лісопродукції та складанні завідомо підроблених документів бухгалтерського обліку, після чого грошова різниця також йшла повз підприємства.

В результаті фігурантка підозрюється в тому, що з метою привласнення та розтрати лісу та пиломатеріалів, а також безпосередньо фінансів лісгоспу незаконно заволоділа продукцією і грошовими коштами в розмірі понад 595 млн. рублів.

25 квітня в відношенні фігурантки порушено справу за ч. 4 ст. 211 КК (привласнення або розтрата).

Мінськ, 26 квітня.
http://belapan.com/archive/2016/04/26/842856/

0 коммент.:

Дописати коментар