28 квітня 2016

Приморцям розкажуть, як врятувати ліс від пожеж


У краї настала небезпечна пора

27 квітня 2016, 12:20, Дейта. Директор департаменту лісового господарства Приморського краю Володимир Іванов відповість на питання приморців по протипожежному періоду.

У Примор'ї настала небезпечна пора лісових пожеж - трава і сухостій можуть спалахнути від кожної іскри. У 19 муніципалітетах регіону діє особливий протипожежний режим. Розпорядження про впровадження цього принципу підписав 11 квітня губернатор краю Володимир Міклушевскій.

Даний режим зобов'язує мешканців краю неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки. Так, заборонено перебувати в лісах, розводити відкритий вогонь і спалювати сміття, а також здійснювати в лісах вогненебезпечні роботи. У цей період співробітники наглядових органів проводитимуть профілактичні рейди, як в приватному житловому секторі, так і на територіях населених пунктів.

Як уникнути пожежі, куди повідомити про палаючої галявині і чи можна якось допомогти фахівцям ліквідувати загоряння в лісі - на ці та інші питання готовий відповісти директор департаменту лісового господарства Приморського краю Володимир Іванов. Конференція пройде на сайті ІА «Дейта» з 27 квітня по 4 травня.

http://www.deita.ru/news/society/27.04.2016/5108916-primortsam-rasskazhut-kak-spasti-les-ot-pozharov/

0 коммент.:

Дописати коментар