28 квітня 2016

Лісівники та рятувальники провели спільні навчання





ЧЕРКАСИ. 27 квітня. УНН-Центр. У Корсунському лісництві Корсунь-Шевченківського лісгоспу лісівники та рятувальники провели обласні пожежно-тактичні навчання з ліквідації умовної лісової пожежі. Про це повідомили у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства, передає УНН-Центр.

Мета навчань — на практиці відпрацювати взаємодію лісівників та рятувальників щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею в лісовому масиві.

За задумом навчань, загорання виявив майстер лісу Корсунського лісництва під час об’їзду обходу у кварталі № 28. Головний лісничий підприємства взяв на себе керівництво гасіння лісової пожежі.

Учасники навчань справилися з усіма поставленими завданнями на відмінно. Завдяки чіткій та злагодженій роботі всіх підрозділів загорання було швидко локалізовано та ліквідовано. На навчаннях були продемонстровані різні методи боротьби з лісовими пожежами та перевірено боєздатність спеціалізованої техніки лісівників і рятувальників, готовність особового складу до всіх необхідних дій на випадок виникнення лісових пожеж в природних екосистемах. Крім того, було відпрацьовано взаємодію та порядок організації підрозділів, які залучаються для гасіння лісових пожеж.

Додамо, що в цьому році в лісах, підпрядкованих управлінню виникло 6 випадків загорань на загальній площі 1,1 га.

http://region.unn.ua/uk/news/47901-lisivniki-ta-ryatuvalniki-proveli-spilni-navchannya

0 коммент.:

Дописати коментар