27 квітня 2016

Жителям Бурятії заборонили ходити в ліс


На території республіки ввели особливий протипожежний режим

Улан-Уде, 27 квітня, UlanMedia. Особливий протипожежний режим ввели в Бурятії: заборонено будь-яке відвідування лісів. Режим встановлений з 25 квітня 2016 року постановою глави республіки. Про це ІА UlanMedia повідомили в прес-службі уряду Бурятії.

Особливий протипожежний режим поширений на територію Бурятії за винятком Баргузинского, Еравнінского, Північно-Байкальського, Муйського, Хорінськ районів і міста Северобайкальська.

"На період дії особливого протипожежного режиму заборонено відвідування лісів, розведення багать, підпалювання сухої трави. Також не можна спалювати сміття на землях лісового фонду і в межах сільських поселень і міських округів", - йдеться в повідомленні.

Сили органів місцевого самоврядування при сприянні співробітників МВС організують патрулювання доріг, прилеглих до лісових масивів. Також будуть працювати спостережні пости на кожному населеному пункті.

Всі порушники особливого режиму будуть притягуватися до адміністративної відповідальності, а особи винні у виникненні лісових пожеж - до кримінальної.

Нагадаємо, що рятувальники Бурятії беруть участь у всеросійській тренуванні по ліквідації надзвичайних ситуацій, викликаних повінню, а також природними пожежами. Командно-штабні навчання проводить МНС Росії по всіх регіонах країни з 25 по 28 квітня.

Детальніше: http://ulanmedia.ru/news/society/27.04.2016/502968/zhitelyam-buryatii-zapretili-hodit-v-les.html

0 коммент.:

Дописати коментар