02 серпня 2019

Хто замовив перевірку ДП "Жовтневе лісове господарство"?


Ситуація навколо Жовтневого лісгоспу продовжує загострюватися! Сьогодні у лісгоспі було жарко. З самого ранку працівники підприємства допитувались перевіряючих та намагались зрозуміти законність підстав проведення перевірки. Чому? Бо перевірка проходить явно з порушенням вимог законодавства. 

Одна з багатьох причин — перевіряючі не знають, що перевіряти! І підтвердженням цьому є відсутність плану перевірки та питань, які підлягають ревізії. Тут перевіряючі вважають, що вони самі мають право прямо на місці генерувати ті питання які слід перевірити. І це лише вершина айсбергу. З самого початку перевірки тривають чутки про її «замовленість». 

І головним замовником вважають директора Гутянського лісгоспу Виктор Николаевич Сыса – щодо якого ходять вперті чутки, що саме він є організатором знищення харківських лісів (https://www.facebook.com/…/a.35503962...). 

Пам’ятаєте, як в Офіс Президента України він заявив, що не має ніякого відношення до Жовтневого лісгоспу (https://2day.kh.ua/direktor-gutyansko... 

Як же так відбувається, що не маючи відношення до згаданого лісгоспу, пан Сиса з’явився о 20.52 31 серпня до контори Жовтневого лісгоспу? Втім, він не очікував, що в конторі лісгоспу його зустріне в.о. директора, і швидко прибрався з території підприємства у супроводі перевіряючих. Чого хотів пан Сиса пізно ввечері в конторі держпідприємства, до якого не має жодного відношення - залишається загадкою. І як тепер повірити, що вони випадково зустрілись на подвір’ї скандального лісгоспу? Володимир Зеленський, як Вам така поведінка?



Pechenigy Ecogroup
Опубликовано: 1 авг. 2019 г.

0 коммент.:

Дописати коментар