06 листопада 2019

6 листопада - засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби


6 листопада відбудеться засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби

Місце проведення: Національне агентство України з питань державної служби, IІІ поверх, кабінет № 327, IІ поверх, Центру оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби Української школи урядування (м. Київ, вул. Прорізна, 15).

Початок засідання: 10:00. 

06 ЛИСТОПАДА

10:00 - 18:00
середа

м. Київ, вул. Прорізна, 15
 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби
  1. Про проведення конкурсів на зайняття посад першого заступника Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції та заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів.
  2. Про затвердження пропозицій комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» щодо часу проведення окремих етапів конкурсів, часу вирішення ситуаційних завдань.
  3. Про затвердження Комісією з питань вищого корпусу державної служби ситуаційних завдань для кандидатів на зайняття посад першого заступника Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції та заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів.
  4. Розв'язання ситуаційних завдань та визначення їх результатів для кандидатів на зайняття посад першого заступника Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції та заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів.
  5. Проведення співбесіди та визначення її результатів для кандидатів на зайняття посад першого заступника Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції та заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів.
  6. Рейтингові списки кандидатів на зайняття посад першого заступника Голови Державної архітектурно-будівельної інспекції та заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів.
  7. Про визначення кандидатур, які набрали найбільшу загальну кількість балів відповідно до загального рейтингу кандидатів для внесення пропозицій суб’єкту призначення.
  8. Різне.

0 коммент.:

Дописати коментар