07 листопада 2019

Чумак назвав «складною» ситуацію з контрабандою і вирубкою лісу на Буковині



Заступник генерального прокурора України Віктор Чумак заявив, що керівний склад прокуратури Чернівецької області добре обізнаний із проблемами, які необхідно їм вирішувати на Буковині.

Як передає кореспондент molbuk.ua, про це Чумак сказав сьогодні під час представлення нового прокурора Чернівецької області.

Він повідомив, що сьогодні розмовляв із заступниками, і вони "все знають".

"Тільки що зустрічався з керівниками правоохоронних органів правоохоронних структур області – теж зрозуміло, практично. І ситуація з криміногенною ситуацією в області, ситуація з контрабандою, з вирубкою лісу – ситуація складна. З питаннями визначення свободи совісті та релігійних переконань – непроста ситуація. З подвійним громадянством, з питаннями кордону – це все зрозуміло, і я розумію той рівень складності, який є на сьогодні в Чернівецькій області", – повідомив Чумак.

Він додав, що все, що залежить від прокурорів обласної прокуратури, вони "робитимуть на місці", а щодо всього іншого Чумак "точно передасть генеральному прокурору, аби він тримав це на державному рівні".

"Я думаю, що кожен просто має виконувати свою роботу. Нормально, доброчесно і по совісті", – сказав заступник генпрокурора.

0 коммент.:

Дописати коментар