31 жовтня 2016

Представники Головного управління лісового господарства Туреччини відвідали українські ліси

Делегація Головного управління Туреччини відвідала Державне агентство лісових ресурсів України з метою аналізу стану лісів і проведення переговорів.

Відповдно до Угоди про співробітництво в галузі лісового господарства, підписаної 9 січня 2013 року між Турецькою Республікою та Урядом України, тривають візити між двома країнами. Перший з цих візитів був здійснеий 6 травня 2016 року Державним агентством лісових ресурсів України. В період 3-6 жовтня 2016 року, делегація Головного управління Туреччини відвідала Україну на запрошення агентства України.

Делегація під головуванням Алі Фуат Унал, заступника генерального директора, 3 жовтня 2016 року  відвідала Коростишівське державне лісництво і отримала інформацію про управління лісами і загальну характеристику лісів. Потім було проаналізовано організацію гасіння лісових пожеж в рамках лісництва та відвідали лісові території, уражені шкідниками. 

В останній день технічного візиту, делегація GDF на нараді з керівництвом  Державного агентства лісового господарства України обмінялися досвідом про стан лісів.

P.S. Матеріал на англійській мові з'явився на сайті www.ogm.gov.tr в понеділок, 31 жовтня 2016 року.








0 коммент.:

Дописати коментар