20 жовтня 2016

Як городнянський лісгосп з козлами боровся

Сучасний засіб боротьби з тими, хто вивозить сміття у ліс, вигадали городнянські лісники. Втім, маркетинговий хід не справцював.



У кінці вересня працівники ДП “Городнярайагролісгосп» виявили дуже неприємну картину: біля дороги з Городні на Моложаву поблизу кладовища «Піски» з лівого боку стояв щит, який закликав громадян не викидати сміття у лісі.
«Мусор в лес вывозят только козлы!» - красномовно проголошує напис на ньому. Цей щит було вивернути з землі, віднесено на певну відстань, а на його місці хтось вивалив купу будівельного сміття.
Якщо хотіли дошкулити мені особисто або комусь з моїх робітників, то це не вкладається у здоровий глузд, - коментує директор ДП «Городнярайагролісгосп» І.А.Надточей. - Нашкодили перш за все самі собі й іншим громадянам, які ходять до лісу. Кому приємно блукати серед куп сміття? Образливо, що це зробили не підлітки і не молодь задля розваги, а свідомі люди, які живуть серед нас - будуються, поліпшують комфорт свого життя й шкодять іншим.
Так, картина не з приємних. І до авторів цієї витівки не відчувається нічого, крім відрази. Не прикольно і не смішно, панове. Табличка оголошувала: «Мусор в лес вывозят только козлы». Недоречно порівнювати нехлюїв, які гидять довкола, з цими домашніми тваринами. Навряд чи рогаті б свідомо таке ро­били. Тож козли за таке порівняння можуть образитись...

2016_10_19_lisgosp_01.jpg
Заново встановлений щит

cntime.cn.ua


0 коммент.:

Дописати коментар