31 березня 2016

«Дрогобицьке лісове господарство» готове до пожежонебезпечного періоду, – ДСНС

Працівники ДСНСУ провели перевірку структурних підрозділів ДП «Дрогобицьке лісове господарство» щодо готовності підприємства до пожежонебезбечного періоду 2016 року.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на сектор з питань інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.

Перевіряли укомплектування опорних пожежних пунктів, наявність та облаштування пожежних водойм, створення та догляд за мінералізованими смугами, наявність пожежних дружин, технічну документацію.

За результатами перевірки було відзначено, що лісова охорона ДП «Дрогобицьке лісове господарство» має в своєму розпорядженні достатньо протипожежних спеціальних засобів, інвентаря для ліквідації лісових пожеж. У гірській місцевості, де ускладнюється використання тяжкої протипожежної техніки та спеціальних засобів, наявні переносні водяні помпи, протипожежні ранці, лопати, сапки. Для більш ефективного реагування при лісгоспі створено ще один опорний протипожежний пункт, який оснащено новими засобами для боротьби із лісовим лихом. Забезпечується також цілодобове чергування в лісництвах, а в засушливу погоду – патрулювання лісових масивів.

Комісія констатувала, що в цілому ДП «Дрогобицьке лісове господарство» повністю готове до пожежонебезпечного періоду.

Після перевірки Раневицького лісництва відбулось спільне навчання лісової охорони лісгоспу та працівників ДСНСУ з ліквідації лісових пожеж.

Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/03/31/drogobytske_lisove_gospodarstvo_gotove_do_pozhezhonebezpechnogo_periodu__686077

0 коммент.:

Дописати коментар