27 березня 2016

На вимогу прокуратури усунули порушення в сфері лісокористування

27 березня 2016 року о 17:22

Недотримання законодавства були усунені в повному обсязі

Желєзногорська міжрайонна прокуратура провела перевірку дотримання вимог законодавства у сфері лісокористування, в ході якої були виявлені порушення строків внесення до Єдиної державної автоматизованої інформаційної системи обліку деревини та угод з нею, які допустили співробітники відділу комітету лісового господарства.

Також були встановлені порушення при провадженні у справах про адміністративні правопорушення - до осіб, які не сплатили штрафи, які не вжили заходів щодо притягнення до відповідальності. Крім того, ряд орендарів лісових ділянок допустили порушення Правил заготівлі деревини і не проводять очищення лісосік від порубкових залишків.

Желєзногорський міжрайонний прокурор вніс начальнику відділу комітету лісового господарства Курської області по Желєзногорська лісництву уявлення, згідно з яким, три посадові особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Також винесено 3 постанови про порушення справи про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 8.25. КоАП РФ (порушення правил використання лісів). На підставі постанов прокурора, відділ комітету лісового господарства Курської області по Желєзногорська лісництву привернув винних осіб до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Ольга Скопина.
http://kursk-izvestia.ru/news/18271/

0 коммент.:

Дописати коментар