29 березня 2016

Рятувальники на навчаннях відпрацювали дії з гасіння лісових пожеж


Додав deleysk на 29.03.2016

Рятувальники на навчаннях на полігоні рятувального центру МНС відпрацювали дії з гасіння лісових пожеж.

«Сьогодні ми перевірили готовність і злагодженість роботи всіх сил і засобів області, які будуть задіяні в разі потреби для роботи в пожежонебезпечний період, були відпрацьовані всі складові, пов'язані з гасінням природних пожеж», - повідомив статс-секретар, заступник глави МНС Росії Володимир Артамонов.

На його думку, ступінь готовності Московської області «дуже хороша». «Всі сили і засоби продемонстрували злагоджену роботу», - сказав він.

У навчаннях взяли участь близько 1,4 тисячі осіб і 374 одиниці техніки, включаючи авіацію МНС.

За легендою навчання, в результаті необережного поводження з вогнем, сталося загоряння сухої трави з переходом на лісовий масив, що виник пожежа представляв загрозу населеному пункту. На місце були направлені пожежно-рятувальні формування, для гасіння вогню з повітря була задіяна авіація МНС Росії, а вертолітний група Мі-8 здійснила десантування особового складу. У той же час піротехніки для захисту населеного пункту шляхом вибухових робіт виконали мінералізовану смугу.

За даними прес-служби МНС, в даний момент в лісах Підмосков'я налагоджена чотирирівнева система моніторингу пожежонебезпечної обстановки. У неї входять наземне патрулювання (близько 700 маршрутів), відеомоніторинг, що охоплює 75% лісового фонду, авиапатрулирование 12 маршрутів і космічний моніторинг.

МОСКВА, 29 березня - РІА Новини

Джерело: Діловий Єйськ за матеріалами сайту ria.ru
http://strichka.com/item/43040670

0 коммент.:

Дописати коментар