31 березня 2016

З роботою Олександрівського лісгоспу ознайомився голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко


В рамках робочої поїздки Олександрівський лісгосп відвідав голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.

У супроводі начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко голова обласної адміністрації ознайомився з вирощуванням сіянців сосни й дуба в коробах у Бірківському лісництві, оглянув розсадник декоративних рослин, а також відвідав деревообробну дільницю.

Спілкуючись з колективом підприємства, Сергій Кузьменко відзначив високий рівень господарювання працівників лісової галузі та відповідальне ставлення до виконання ними завдань зі створення лісів, охорони та захисту зелених насаджень від пожеж та незаконних рубок.

На його думку, у лісовому господарстві обрали правильну стратегію для підтримки фінансової стабільності підприємств у нинішніх складних економічних умовах. А саме за рахунок вирощування та реалізації декоративного садивного матеріалу лісгоспами залучаються додаткові надходження.

До дня довкілля на Кіровоградщині проведуть низку заходів з озеленення територій. Садивний матеріал декоративних порід буде придбано у лісових господарствах. На це в обласному бюджеті передбачено 55 тис. грн., сказав Кузьменко. Також вирощеними лісівниками декоративними рослинами озеленять територію навколо відремонтованої обласної дитячої лікарні.

Перебуваючи у лісгоспі, очільник області дав високу оцінку рівню заробітної плати його працівників та своєчасній і повній сплаті підприємством податків та платежів до бюджетів усіх рівнів.

Голова ОДА наголосив на важливій ролі лісів у забезпеченні екологічного благополуччя Кіровоградщини. Попри відсутність фінансування з боку держави на виконання лісовою охороною завдань зі збереження та примноження лісових насаджень, працівники лісової галузі гідно виконують свою роботу і є прикладом для наслідування, підкреслив Сергій Кузьменко, подякувавши лісівникам за сумлінню роботу та суспільно значимі результати їхньої праці.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

0 коммент.:

Дописати коментар