31 березня 2016

На Рахівщині розлючені селяни трохи не “лінчували” лісогубів (ФОТО)



Вчора, 30 березня 2016 р., в с.Чорна Тиса Рахівського району громадяни у кількості 300 чоловік перекрили дорогу на знак протесту проти злочинних дій лісопорушників.
Про це “Трибуну” повідомляє власний кореспондент.

Люди намагалися привернути увагу правоохоронців та влади до надзвичайної ситуації, оскільки напередодні майстер лісу Ясінянського держлісгоспу зловив лісопорушників з родини Чокой на гарячому. під час викрадення лісодеревини, у відповідь чоловіки побили майстра лісу. Лсова охорона звернулась у правоохоронні органи з заявою про вчинення злочину.

Лісогуби почали погрожувати лісовій охороні та зводити всякі наклепи на лісників за те, що їх зловили! Родина Чокой вже більше 10 років тримає в страху лісову охорону та директорів Ясінянського держлісгоспу лише за те, що ті не дають красти ліс! Лісопорушники вдавались до поїздок в Агенцію лісових ресурсів України та до начальника Управління лісового та мисливського господарства в Закарпатській області Валерія Мурги зі скаргами на лісову охорону!

Лише цього року було більше 2-х десятків перевірок на скарги скаржників родини Чокой.

Протестуючі мало не вдались до розправи над крадіями лісу та почали збирати підписи про виселення сім’і Чокой із села Чорна Тиса!

На світлинах фото порушників!
чокой чокой2 чокой3 чокой4 чокой5 чокой6 чокой7 чокой8 чокой9 чокой10 чокой12 чокой на 11
http://clipnews.info/newstopic.htm?id=102138

0 коммент.:

Дописати коментар