28 березня 2016

У Росії почали садити в тюрму за збирання дров у лісі



Рослесхоз роз'яснив органам управління лісами суб'єктів РФ і своїм територіальним органам, що присвоєння деревини, що знаходиться на землях лісового фонду, ветровально і буремні дерев слід розглядати як розкрадання.

Це означає, що будь-яка людина, нарубати або Напиляєте, наприклад, дров з лежачих в лісі мертвих дерев, з точки зору Рослесхоза є лісопорушників, і повинен бути притягнутий до встановленої чинним законодавством відповідальності. До якої саме - залежить від конкретної ситуації і від тлумачення законів конкретними посадовими особами, інформує еizvestia.com.

Під дрібним розкраданням (адміністративним правопорушенням - ст. 7.27 КоАП РФ) розуміється розкрадання чужого майна шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати за відсутності ознак злочинів, передбачених низкою статей Кримінального кодексу (до нашого випадку з них може ставитися тільки одна - ст. 158) , і якщо вартість викраденого майна не перевищує одну тисячу рублів. У цьому випадку передбачається покарання у вигляді штрафу в розмірі до п'ятикратної вартості викраденого майна, але не менше однієї тисячі рублів, або адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб.

Читати повністю на http://news.eizvestia.com/news-markets/full/387-v-rossii-nachali-sazhat-v-tyurmu-za-sobiranie-drov-v-lesu

0 коммент.:

Дописати коментар