28 листопада 2016

Пожежі в Ізраїлі погашені, українська техніка повертається додому



У представництві пожежної служби Ізраїлю повідомили, що на території країни завішено гасіння пожеж, ситуація стабілізувалася, від людей більше надходять дзвінки про нові займання.

Про це заявив представник пожежної служби Ізраїлю Йорам Леві, новину передає "Преса України".

Пожежі бушували в основному на територіях, які розташовані поблизу річки Йордан, також частина їх перекинулася на західний берег. "З учорашнього вечора все спокійно, до нас не надходило більше нових викликів", - заявив Леві.

Повідомляється, що в гасінні пожеж брала техніка, яку надали Україна, Хорватія, Франція, Греція, Канада, Іспанія, Росія, Азербайджан, Палестина і ряд інших країн.

Українські літаки взяли участь у гасінні пожежі в районі Хайфи, де горів ліс, всього рятувальна техніка скинула 32 тонни води.

У свою чергу посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко повідомив, що українська рятувальна авіація виконала свою місію і найближчим часом повернеться в Україну.

"Вчора вже вдалося загасити останні пожежі. Сьогодні вранці ще були деякі загоряння, але їх вдалося швидко локалізувати та ліквідувати", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 листопада українська спецтехніка, яку раніше направили в Ізраїль, почала гасити пожежі, які вирують в країні.

Володя Костик 28 листопада 2016, 03:59

0 коммент.:

Дописати коментар