29 листопада 2016

Поїздка в Словенію делегації львівських лісівників



Делегація працівників лісового господарства України на запрошення фірми «Тайфун» відвідала Словенію. У складі делегації були працівники лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ.

З фірмою наші підприємства співпрацюють на протязі багатьох років. Лебідки «Тайфун» працюють на трелюванні деревини практично в усіх держлісгоспах, допомагаючи швидко, якісно, а головне екологічно безпечно заготовляти деревину.



Делегація відвідала завод у м. Планіна, де якраз виготовляються трелювальні лебідки, дровокольні станки та маніпулятори до тракторів. Завод обладнаний самим новим металообробним обладнанням відомих світових фірм. Директори підприємств ознайомились з технологічним циклом виготовлення лісових трелювальних лебідок «TAJFUN», дровокольно-пильних станків «RCA», пересвідчившись в надійності обладнання, що виробляється фірмою. Усі вироби фірми після зборки проходять випробовування та тестування на спеціальному обладнанні.

На показовому майданчику було продемонстровано роботу обладнання, що виготовляється на заводі. Нам показали роботу лебідки, канатної установки, лісовозного причепа з гідроманіпулятором та дровокольного станка.





У другій половині дня українській делегації показали старовинний замок, який фірма «Тайфун» постійно підтримує, вкладаючи в це немалі кошти.

На другий день ми побували на заводі «TAJFUNLIV» у м. Постойна, який виготовляє лісові гідроманіпулятори. Завод також належить фірмі «Тайфун». Тут делегація лісівників з України також пересвідчилась в дуже високій якості продукції, що випускається. Адже лісові маніпулятори фірма поставляє у такі технологічно розвинені країни як Німеччина, Японія, Канада.

Широка гама маніпуляторів, що випускається, потужністю від 60 до 251 кНм і вилітом стріли до 14,5 м забезпечує покупцям оптимальний вибір типу в залежності до вимог експлуатації.



В української делегації відбулись дружні зустрічі з власником та менеджерами компанії. Нам розказали про перспективи розвитку компанії, напрямки технічного переоснащення та стратегії співпраці з Україною.

У другій половині дня українська делегація відвідала лісовий навчальний центр, де навчають вальників лісу, операторів гідроманіпуляторів, лісівників усіх спеціальностей.

Нам розказали про лісове господарство Словенії, структуру державних підприємств (доля державних лісів – 21% від загальної площі лісів країни). Навчальний центр обладнаний сучасним устаткуванням, на якому навчаються студенти, гарним гуртожитком, столовою. Створені усі умови для навчання

Загалом українська делегація залишилась задоволеною поїздкою до колег із Словенії. Лісогосподарські підприємства з метою переоснащення і надалі купуватимуть необхідне лісозаготівельне обладнання фірми «Тайфун».

Особливу подяку висловлюємо власнику фірми «Д Лайт» (м.Харків) Дмитру Ляшенку за організацію та проведення поїздки у Словенію.

Відділ лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ

28.11.2016

0 коммент.:

Дописати коментар