27 січня 2016

Інвестиції в майбутнє

Одним з показників успішної роботи підприємства є кількість коштів інвестованих на придбання нової техніки та впровадження нових технологій. Не дивлячись на всі проблеми та труднощі, які виникали протягом 2015 року, лісгосподарськими підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства в минулому році закуплено за власні кошти основних засобів на суму 29 млн.168 тис. грн., в тому числі:
  • 7 вантажних автомобілів на суму 4 млн.118 тис. грн.
  • 8 тракторів на суму 5 млн.561 тис. грн.
  • 2 екскаватори на суму 3 млн.982 тис. грн.
  • 2 лісовозних машини МЛВ-11М з гідроманіпуляторами на суму 825 тис. грн.
  • 16 одиниць деревообробного обладнання на суму 4 млн.22 тис. грн.
Серед новинок, які вперше появились в лісгоспах області це нові лісовозні автомобілі з гідроманіпуляторами, зокрема нова модель українського лісовозного автомобіля КРАЗ-6233М6 придбана ДП «Бродівське ЛГ» вартістю 1988 тис. грн. та білоруський лісовоз МАЗ-6317Х9 придбаний ДП «Славське ЛГ» вартістю 2299 тис.грн. До речі, вище названі лісовозні автомобілі добре зарекомендували себе в роботі, на підставі чого можна зробити висновок, майбутнє – за новою лісовозною технікою.

 

Для механізації навантаження лісопродукції на верхніх складах закуплено 5 гідроманіпуляторів, для трелювання лісу з важкодоступних місць 5 трелювальних лебідок «Тайфун».
Значно обновився за 2015 рік бензиномоторний інструмент для заготівлі лісу та догляду за ним. На протязі минулого року придбано 103 бензопили, 22 кущорізи, 6 електропил.
Серед лідерів, які найбільше витратили коштів на придбання нової техніки та обладнання ДП «Славське ЛГ», ДП «Бродівське ЛГ», ДП «Сколівське ЛГ», ДП «Золочівське ЛГ».
В 2016 році державними підприємствами лісового господарства області заплановано придбання основних засобів на суму 43 млн. грн.

Начальник відділу лісових ресурсів,
машин та технологій Львівського ОУЛМГ
І.Коновалець
http://www.lvivlis.com.ua/

0 коммент.:

Дописати коментар