25 січня 2016

Сумські лісгоспи на розчистці снігу


Пн, 25/01/2016 - 10:47

Днями Сумщина стала одним з регіонів, що потрапили до снігового полону. Починаючи з 18 січня зима щедро сипала снігом, вкриваючи землю пухкою холодною ковдрою, товщина якої подекуди сягала до двох метрів. У боротьбу зі стихією включилися всі наявні обласні снігоочисні ресурси. Лісогосподарські підприємства Сумського ОУЛМГ на стали осторонь загальнообласних проблем, а поряд з іншими стали визволяти з снігового полону населені області.

«У понеділок, 18 січня, сніг засипав автомобільні шляхи настільки, що зупинився громадський транспорт, мало того, люди у віддалених селах по декілька днів були без хліба. Тому наші лісгоспи не лише визволяли від снігу території підприємств, лісовозні шляхи та під'їзди до садиб своїх працівників, а й постійно працювали на розчистці населених пунктів та автомобільних шляхів», - прокоментував допомогу лісгоспів начальник Сумського ОУЛМГ Віктор Чигринець.

У боротьбу зі снігом включилися всі без винятку 12 підприємств управління, всього для розчистки населених пунктів та автомобільних шляхів лісгоспи задіяли 46 одиниць спеціальної та пристосованої техніки.

http://strichka.com/item/39215291

0 коммент.:

Дописати коментар