26 січня 2016

CENN - Уряд Грузії починає розробку стратегії розвитку лісової галузі


Міністерство охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Грузії починає реформування Національного агентства лісового господарства. Як повідомили «Інтерпресньюс» у Кавказькій мережі природоохоронних неурядових організацій (CENN), реформа здійсниться відповідно до розроблених методом участі та затвердженими урядом Грузії стратегією і планом дій щодо реформування лісової галузі.

«Ліси, складають 40% всієї території Грузії. Стале управління ними і стратегічний розвиток лісового сектора одне з пріоритетних питань уряду Грузії. Планування в лісовому секторі припускає узгодження питань з такими секторами, як: економіка, управління фінансами, енергетика, сільське господарство, туризм, регіональне і муніципальне розвиток, що безпосередньо пов'язано з благополуччям населення », - заявляють у CENN.

За їхніми ж інформації, з метою розробки попереднього начерку стратегії розвитку лісової галузі і, зокрема, Агентства лісового господарства, 27-29 січня влаштовується триденна робоча зустріч високого рівня. У ході цієї зустрічі основні зацікавлені сторони у зв'язку вищевказаним обговорять конкретні ключові питання.

Ініціатива, яка здійснюється під патронажем Міністерства охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Грузії, здійснюється за фінансової підтримки Австрійського співпраці з розвитку (ADC). Організатори - Кавказька мережу природоохоронних неурядових організацій (CENN) і Німецьке товариство з міжнародного співробітництва (GIZ).

20:45 26-01-2016
http://www.interpressnews.ge/ru/2010-05-25-09-34-46/79369-cenn---------.html


0 коммент.:

Дописати коментар