24 січня 2016

У Черкаському лісгоспі підбили підсумки 2015 року та склали план 2016 року

Андрій Пустовіт, директор ДП «Черкаське лісове господарство»

Андрій Пустовіт, директор ДП «Черкаське лісове господарство» розповів про підсумки минулого року та окреслив плани на 2016 рік. Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Із якими результатами Черкаський лісгосп закінчив 2015 рік?


Ми успішно виконали усі заплановані завдання з лісовідновлення та заготівлі. Підприємство збільшило реалізацію деревини на 13% переважно за рахунок зростання ціни. І це попри те, що експорт цього року знизився вдвічі.

За рівнем зарплати та соціальних виплат наше підприємство – у трійці кращих лісгоспів України. Також нам вдалося придбати нову техніку, відремонтувати шишкосушарку у Русько-Полянському лісництві, а це основа основ нашого лісокультурного виробництва.
Були й негативні моменти. На жаль, триває всихання лісів поблизу Черкас. Нам вдалося значно скоротити вражені площі, однак локалізувати – ні.

Що чекаєте від нового 2016 року?


Головне, щоб збереглася галузь, щоб ми у реформах не потонули. Важливо, щоб було кому саджати ліс. А щодо виробничих показників – я вважаю, що в нас найкращий колектив, одне з кращих підприємств, а значить ми впораємося. 

0 коммент.:

Дописати коментар