26 січня 2016

Канівське лісництво поповнилося новою технікою


У 2016-й рік лісівники «Канівського лісового господарства»  вступили з хорошими результатами роботи за попередній рік та з оптимістичними перспективами на рік, що почався. Повідомляє прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Зокрема, наприкінці грудня 2015 року матеріально-технічна база підприємства поповнилася двома тракторами «Беларусь МТЗ-82.1», що стануть у нагоді як при догляді за лісовими культурами, так і під час заготівлі деревини, виконання інших господарських завдань. Машинно-тракторний парк лісгоспу примножився й автомобілем «Нива-Шевроле».

Для удосконалення та оптимізації електронного обліку деревини в господарстві придбали чотири кишенькові персональні комп’ютери (КПК) на базі системи Андроїд, один термопринтер та три набори засобів для кріплення бирок. Тепер за допомогою новопридбаних сучасних КПК лісівники зможуть більш оперативно опрацьовувати всю інформацію та документацію, що пов’язана з електронним обліком прийнятої, вивезеної та реалізованої лісопродукції.

«Старт у новий рік взято добрий, — говорить  директор ДП «Канівське лісове господарство» Едуард Симоненко. – Зміцнення та оновлення матеріально-технічної бази – це запорука успіху на перспективу. Нас саме життя змушує не пасти задніх, а рухатися вперед, не оглядаючись назад, не знижуючи трудових ритмів. Учора придбали одну техніку, а сьогодні вже працюємо над тим, аби втілити в життя ще одну задумку – більше уваги приділяти лісовим культурам. Зокрема, в плані вирощування та догляду за ними».
Також Едуард Симоненко додав:

«Планів маємо багато. Переконаний: вони здійсняться за єдиної умови – якщо будемо багато і результативно працювати над тим, аби і нам шуміли ліси, і дітям нашим, і онукам».

http://vycherpno.ck.ua/kanivske-lisnitstvo-popovnilosya-novoyu-tehnikoyu/

0 коммент.:

Дописати коментар