09 травня 2015

ФДУП «Рослесинфорг» реорганізовано в федеральну державну бюджетну установу

ФДУП «Рослесинфорг» за розпорядженням Уряду РФ реорганізовано в федеральну державну бюджетну установу. Згідно зі Статутом, основними цілями діяльності установи стануть проведення державної інвентаризації лісів, облік деревини, визначення меж ділянок у складі лісництв і лісопарків та інші послуги у сфері лісових відносин.


У квітні 2015 року були перереєстровані ліцензії, необхідні для виконання статутної діяльності установи. За повідомленням прес-служби ФГБУ «Рослесинфорг» це ліцензія на здійснення геодезичних і картографічних робіт федерального призначення, результати яких мають загальнодержавне, міжгалузеве значення і ліцензія на проведення робіт, пов'язаних з використанням відомостей, що становлять державну таємницю. У зв'язку зі зміною організаційно-правової форми роботи, що виконуються раніше в рамках державних контрактів, будуть здійснюватися за державним завданням.

Установа знаходиться у підпорядкуванні Федерального агентства лісового господарства. Наказом Заступника Міністра природних ресурсів і екології РФ - керівника Федерального агентства лісового господарства Івана Валентіка від 23 квітня 2015 року директором нової установи - ФДБУ «Рослесинфорг» призначено Айрат Гайнетдінов.

http://www.lesvesti.ru/news/news/8832/

0 коммент.:

Дописати коментар