11 травня 2015

У Китаї Apple організовує програму щодо захисту лісів

Мета програми - забезпечити збереження близько 1 млн акрів лісу, який використовується для виробництва целюлози, паперу та лісоматеріалів.

Американська компанія Apple запускає програму по захисту лісів в Китаї, пише Bloomberg.

Реалізація проекту відбуватиметься спільно зі Світовим фондом дикої природи.

Мета програми - забезпечити збереження близько 1 млн акрів лісу, який використовується для виробництва целюлози, паперу та лісоматеріалів.


http://news.bigmir.net/world/899051---Apple------gaGordon
http://gordonua.com/news/worldnews/V-Kitae-Apple-organizuet-programmu-po-zashchite-lesov-80409.html

* * *

Корпорація Apple буде просувати нові види впровадження поновлюваних джерел енергії та захисту навколишнього середовища в Китаї.

Зусилля включають в себе новий багаторічний проект зі Світовим фондом дикої природи, щоб збільшити відповідально керованих лісів по всьому Китаю, найбільший в світі компанією за ринковою вартістю, - йдеться в заяві.

Лісова програма спрямована на захист, не більше не менше, як 1 мільйона акрів влісів, які забезпечують виробництво волокнами для целюлози, папером та виробами з деревини.

У квітні Apple і SunPower Corp. оголосила про наміри підтримати дві сонячні ферми на південному заході провінції Сичуань.

"Ми раді працювати з лідерами в нашому ланцюжку поставок, які хочуть бути на передньому краї зеленої трансформації Китаю," - сказав у своїй заяві головний виконавчий директор  Apple Тім Кук .

Apple, також має намір розширити проекти поновлюваних джерел енергії для виробничих потужностей в Китаї.

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-05-11/apple-pushes-ahead-with-green-efforts-in-china-through-forestry

0 коммент.:

Дописати коментар