25 травня 2015

Олексій Павленко на Сумщині перевірив, як іде заготівля та відвантаження лісодеревини для зони АТО.

Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко 23 травня, перебуваючи з робочим візитом у Сумській області проінспектував ДП «Роменське лісове господарство» та перевірив, як йде заготівля лісу для поставок в зону АТО.

«Роменський лісництво не велике, але і воно робить свій внесок в загальну справу. Весь ліс відповідно до замовлення заготовлений та відвантажений, а в понеділок буде відправлений в зону АТО для будівництва фортифікаційних споруд», — повідомив на своїй сторінці у Facebook Олексій Павленко. Він підкреслив, що завдання Уряду щодо забезпечення лісодеревиною зони АТО лісогосподарська галузь виконує. 

Нагадаємо, що 23 травня Міністр Олексій Павленко перебуває з одноденною робочою поїздкою у Сумській області. В рамках візиту — відвідання заводу сільськогосподарського машинобудування ТОВ "Завод Кобзаренка та господарства Білопільської філії ДП «Укрліктрави», знайомство з роботою місцевого зернового елеватора (70 тис.тонн), а також зустріч з аграрним активом області та спілкування із ЗМІ. 

Прес-служба Мінагрополітики
http://www.agroperspectiva.com/ru/press_release/7346 

0 коммент.:

Дописати коментар