14 травня 2015

Кабінетом Міністрів України прийнято рішення про призначення Олександра Ковальчука Головою Держлісагентства

Кабінетом Міністрів України було прийнято рішення про призначення Олександра Ковальчука головою Державного агентства лісових ресурсів України (Держлісагентства). 

Міністр Олексій Павленко наголосив, що завданнями нового керівника Держлісагентства є реформування та дерегуляція лісової галузі, інтеграція до європейських стандартів та принципів роботи. «Олександра Ковальчука я знаю особисто як ефективного кризис-менеджера та технократа, який має великий досвід роботи у потужних аграрних проектах. Впевнений, що лісова галузь відчує результати системних змін вже цього року», - зауважив Олексій Павленко. 

Нагадаємо, що до призначення на державну службу Олександр Ковальчук працював генеральним директором НАК «Украгролізинг», а раніше обіймав керівні посади у компанії «Райз». Має вищу аграрну освіту, закінчив Житомирський сільськогосподарський інститут. 


Прес-служба Мінагрополітики  http://minagro.gov.ua/uk/print/17103

Нагадаю, що його прізвище "майоріло" на нашому сайті ще 9 травня цього року

http://lesovod.blogspot.com/2015/05/blog-post_67.html


Особливо цій новині зрадів попизатор Пoпкoв


Я вважаю, що такі люди як Ви пане Михайле спрацюються з любими призначеннями. Бо Ви попизатор.

* * *

Генеральний директор Національної акціонерної компанії «Украгролізинг» Ковальчук Олександр Петрович  з директорами філій Компанії оглядає сільськогосподарську техніку представлену на «Агроекспо-2014».

Генеральний директор Національної акціонерної компанії «Украгролізинг» Ковальчук Олександр Петрович проводить робочу нараду з питань забезпечення товаровиробників необхідною технікою під час проведення осінньо-польових робіт.


0 коммент.:

Дописати коментар