05 травня 2015

Рівненські працівники ДАІ на сторожі порядку, а ліс за підкуп вивезти не дадуть

У прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області повідомили, що сьогоднішній інцидент у селі Малий Олексин був частиною роботи, яку проводять під час відпрацювання обласного центру та Рівненського району, зокрема. А інформація про отримання хабара є неправдивою. 

Сьогодні, під час відпрацювання обласного центру та Рівненського району близько 14-ї години в селі Малий Олексин на вулиці Золотіївській працівники ДАІ зупинили автомобіль «ЗІЛ 131». Під час спілкування з водієм та перевірки документів у правоохоронців виникла підозра щодо достовірності документів на перевезення вантажу у вигляді кругляка сосни. 

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Рівненського РВ УМВС.

Дана подія зареєстрована в журналі Єдиного Обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівненського райвідділу міліції, повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області.

Нагадаємо, що сьогодні у одній із місцевих спільноті пильні мешканці Рівненського району повідомили, що власник автомобіля, загруженого деревом, давав працівникам ДАІ хабар. 

Наразі за даним фактом проводиться перевірка, про результати якої ми повідомимо.



0 коммент.:

Дописати коментар