03 травня 2015

А може агрополітики теж голографічна проекція

В це важко повірити: Всесвіт може виявитися голографічною проекцією

Вчені-фізики з Японії, Індії та Австрії припустили, що Всесвіт представляється голографічного проекцією. Принцип, згідно з яким космічний простір можна змоделювати у вигляді голограми, дозволяє отримати його математичний опис за допомогою відомостей, що зберігаються на його зовнішньому кордоні, пише Physical Review Letters.

Висунутий на початку 90-х років голландським дослідником Герардом'т Хоофт принцип голографії отримує реалізацію в теорії струн в ідеї AdS / CFT-відповідності. Тобто, визначивши властивості однієї теорії, вчені можуть отримати відомості про іншу і об'єднати квантову теорію з гравітацією.


Автор дослідження Даніель Грюміллер заявив, що якщо квантова гравітація на площині передбачає голографічну будову згідно квантової теорії, то неодмінно повинна бути фізика, визначена ​​в двох теоріях. Причому підсумки розрахунків повинні узгоджуватися.

Дослідник підкреслив, що відповідність можна визначити, виходячи з квантової заплутаності - вона демонструється, коли пов'язаний з сусідніми тілами об'єкт покидає систему, але при цьому впливає на властивості інших.

За словами вчених, це доводить припущення, відповідно до яких голографічний принцип може знаходити пояснення в площині. А це в свою чергу свідчить те, що відповідність має місце у Всесвіті.

http://pinu.com.ua/novyny/astronomiya/3-05-15/v-ce-vazhko-poviryty-vsesvit-mozhe-vyyavytysya-golografichnoyu

Підемо далі, якшо Всесвіт - гологафічна проекція, а Мінaгрополітики - частина всесвіту, звідси випливає (задача для першого класу з логіки) що Мінaгрополітики - голографічна проекція.

Більше того із статті випливає, що космічне тіло має найбільший вплив на сусідні тіла, коли покидає межі Всесвіту (чим не аналогія про шалений вплив Мінaгрополітики на Держлісaгентство). Значить все-таки покидає?.. Не з Вашим щастям, Ізя Соломонович! Ви краще реформуйтеся так як тра.

0 коммент.:

Дописати коментар