21 травня 2015

Круглий стіл з питань реформування лісової галузі

26 травня відбудеться круглий стіл з питань реформування лісової галузі

Міністерство аграрної політики та продовольства України за сприяння Європейського Союзу та міжнародних партнерів проводить розробку Єдиної комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій України на 2015-2020 роки.

Запрошуємо Вас взяти участь у круглому столі, присвяченого напрямку 8.3 «Лісове та мисливське господарство» Стратегії, який проводиться з метою обговорення експертних розробок та результатів письмового громадського консультування, а також визначення пріоритетних напрямків державної політики, плану заходів для розвитку лісової галузі України та термінів для впровадження.

Круглий стіл з питань реформування лісової галузі підгрупи 8.3 «Лісове та мисливське господарство» відбудеться з 09.00 до 13.30 за адресою: м. Київ, ул. Хрещатик, 1/2 (готель «Дніпро», 2-й поверх, зала «Леда»).

Єдина комплексна стратегія розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015 – 2020 роки має вирішувати реальні потреби галузі. Її загальною метою є підвищення конкурентоздатності сільського господарства і сприяння розвитку сільських територій на сталій основі відповідно до стандартів ЄС і міжнародних стандартів. Ця Стратегія передбачатиме реальні коротко- і середньострокові результати, а також міститиме детальний план заходів для впровадження. Розробка Стратегії відбувається, зокрема, через всеохоплюючий процес консультацій із зацікавленими сторонами, зокрема представниками громадянського суспільства, бізнесу, а також донорами та виконавцями проектів, частиною якого є проведення практичних семінарів, робочих зустрічей та круглих столів для обговорення напрацьованих експертними групами матеріалів.

Дізнатися більше про роботу над Стратегією та ознайомитись із матеріалами Ви можете на сайті Міністерства, за посиланням http://minagro.gov.ua/node/16025. 

Реєстрація на захід є обов’язковою! Будь ласка, надайте підтвердження Вашої участі до 16.00 22 травня 2015 року за телефоном: 044-237-55-54 або e-mail: j.romanskaya@gmail.com.

Контактна особа з питань участі в заході: Юлія Романська, моб.: 067-246-54-54.

http://www.lesovod.org.ua/node/24691

0 коммент.:

Дописати коментар