11 травня 2015

Уряд заявив Румунії про незаконні рубки (ВІДЕО)

Доповідь про стан лісів в Румунії був представлений урядом для Національного антикорупційного директорату (Національне бюро по боротьбі з корупцією - далі НКБ), після проведення серії перевірок департаментів лісового господарства в Несеуд, Марамуреш, Mehedinti, Нямц і Сучава, повідомте канал B1 TV.

Звіт стосується незаконних рубок в країні, співробітників Romsilva та фірм, що займаються торгівлею  лісом, які звинувачуються у зловживанні службовим становищем, підробці документів, спотворенню і підробки.


Доповідь показана на відео знизу.

Держава знайома із величезною кількістю цих схем. Потрібно ще розрахувати збитки, нанесені державі.

"Прес-служба уряду уповноважена надавати зведені доповіді управлінню (бюро) щодо перевірок, що проводяться у зв'язку з освоєнням лісового фонду громадської власності, яке перебуває в управлінні графства лісового дирекцій, підрозділів в структурі Національної лісової компанії Romsilva а також та адресу органу контролю прем'єр-міністра з національної відділу по боротьбі з корупцією, "говориться в прес-релізі Уряду.

"Контроль кузова прем'єр-міністра провели зачистки округів напрямки Несеуд, Марамуреш, Mehedinti, Нямц і Сучава, у зв'язку з експлуатацією лісового фонду громадського майна, що перебуває в управлінні цих суб'єктів, а також директора Національних Лісів Romsilva, у зв'язку з прийняттям останнього, в 2009 році, без будь-якої правової основи регуляції.

Після перевірки, що проводяться згідно процедури PrivID до 52 скоєних можливих злочинних діянь, показує документ, спрямований НКБ.

Контроль охоплює період 16 березня 2009 року - 31 грудня 2012 року.

Департамент лісового господарства, в одному випадку, стосується 171 дерев зрубаних незаконно, що  увійшов у суспільне надбання після принаймні 3 правопорушення.

Таким чином, компанія незаконно нарізані дерева Аріана SRL. Перший злочин. По-друге - співробітники Департамент лісового господарства забули відзначити органи judiare. Як дерево валоризації інженер Керслейк Василе Muresan скоїв злочин підробки в доповіді, спрямованих на продаж 171 дерев, зрубаних незаконно компанії Holzindustrie Швайгхофер SRL.

Після появи в пресі доказів просто не справедливо практики закупівель деревини за австрійської компанії, румунська влада вжили заходів.

Австрійський назва компанії, перший гравець в галузі в нашій країні не згадується в доповіді тільки НКБ. Ще одним важливим звуть Kronospan Sebes С.А. суспільство.

Згідно зі звітом НКБ через лісового відділу Сучава, компанія буде брати участь у кількох злочинної діяльності, яка, беруть участь, принаймні, від співробітників Romsilva вчиненні таких злочинів, як зловживання службовим становищем відносно особистих інтересів, введення в оману або підроблення. Фірма буде дозволено брати участь у тендерах, організованих Керслейк, хоча енергетична компанія має збитки, це заборонено законом.

Злочинна діяльність буде вважати гігантських розмірів після 2009 року, Рада прийняла постанову Romsilva продаж деревини з державних лісів, зібраних на рік, не маючи правову основу, шляхом подолання обов'язки, передбачені в правилах організації та функціонування Керслейк, злочином зловживання службовим, як показано в доповіді уряду.

Порушення використання лісів в Румунії може бути зупинено, підтримуючи НУО та колишніх міністрів навколишнього середовища та лісів, прийнявши новий код лісове господарство, документ викликав ряд протиріч.


0 коммент.:

Дописати коментар